در این بخش به بررسی پایه و اساس اپلیکیشن در زامارین اندروید یعنی بررسی بعضی از متداول ترین چیزها , وظایف یا مفاهیمی که برنامه نویسان موقعی که میخواهند اپلیکیشن های اندروید را ایجاد کنند باید از آنها آگاه باشند می پردازیم.
این راهنما شرح می دهد که اندروید چگونه با استفاده از API Levels سازگاری اپلیکیشن در برابر ورژن های متفاوت اندروید رامدیریت می کند. همچنین توضیح می دهد که چگونه تنظیمات پروژه زامارین اندروید (Xamarin.Android) را پیکربندی کنید تا این API Levels را در اپلیکیشن خود مستقر کنید. علاوه بر این , این بخش توضیح می دهد که چگونه کدهای زمان اجرایی بنویسید که با API Level های مختلف ارتباط برقرار می کنند , و همینطور لیست مرجع تمام API Level های اندروید , شماره ورژن (مثلا اندروید 7.1) و اسامی کدهای اندروید(مثلا Oreo) را ارائه می کند و اسامی کد را ایجاد می کند.
ویژوال استدیو دارای یک SDK Manager اندروید است که جایگزین SDK Manager مستقل گوگل می شود.
این مقاله توضیح می دهد که چطور از SDK Manager برای دانلود ابزارهای SDK اندروید , پلت فرم ها و دیگر اجزا موردنیاز برای توسعه اپلیکیشن های زامارین اندروید استفاده کنید.
این مقاله مفهوم منابع اندروید در زامارین اندروید (Xamarin.Android) را معرفی می کند و چگونگی استفاده از آن ها را نشان می دهد. آن شامل چگونگی استفاده از منابع در اپلیکیشن اندروید شما , جهت پشتیبانی از بومی سازی اپلیکیشن و استفاده در دستگاه های متنوع با صفحات دارای سایز و تراکم مختلف می باشد.
فعالیت ها (Activities) یک بلوک ساختمانی اساسی در اپلیکیشن های اندروید هستند و می توانند در وضعیت های مختلف وجود داشته باشند. چرخه زندگی یک فعالیت با اکتشاف آغاز و با تخریب به پایان می رسد و در این بین چندین وضعیت وجود دارد. زمانی که یک فعالیت تغییر وضعیت می دهد , متد رویداد چرخه زندگی مناسب فراخوانی می شود و به فعالیت , تغییر وضعیت قریب الوقوع اطلاع رسانی می شود و به آن اجازه ی اجرای کد به منظور تطبیق با این تغییر داده می شود. این مقاله چرخه ی زندگی فعالیت ها را بررسی می کند و مسئولیت یک فعالیت در طول هر یک از این تغییر وضعیت ها را توضیح می دهد تا قسمتی از یک اپلیکیشن قابل اتکا و خوب باشد.
این مقاله شامل سرویس های اندروید می باشد , سرویس های که اجزای اندروید هستند و اجازه ی انجام کار در پس زمینه را می دهند. این مطلب سناریوهای مختلفی که سرویس ها برای آنها مناسب هستند را توضیح می دهد و چگونگی پیاده سازی آن ها برای اجرای وظایف طولانی درحال اجرا به همان خوبی ارائه یک رابط برای فراخوانی های دور را نشان می دهد.
این راهنما چگونگی ساخت و استفاده از دریافت کننده های پخش و اجزای اندروید که به پخش های سیستم گسترده پاسخ می دهند را در زامارین اندروید نشان می دهد.
شما می توانید از پشتیبانی مجهز کردن در ویژوال استدیو برای ایجاد و افزودن مجوز ها در Android Manifest استفاده کنید. این راهنما توضیح می دهد که شما چگونه می توانید مجوزها را در ویژوال استدیو و زامارین استدیو اضافه کنید.
اندروید برای پشتیبانی انیمیشن ها و گرافیک های 2D یک چارچوب خیلی قوی و متنوع ارائه می کند. این بخش این چارچوب ها را معرفی می کند و چگونگی ساخت گرافیک ها و انیمیشن های دلخواه و استفاده از آن ها در اپلیکیشن زامارین اندروید را به بحث می گذارد.
زامارین اندروید چندین معماری CPU شامل 32-bit و 64-bit را پشتیبانی می کند. این مقاله توضیح می دهد که چگونه یک اپلیکیشن را برای یک یا چند معماری CPU قابل پشتیبانی اندروید هدف قرار دهید.
این مقاله شرح می دهد که چگونه تغییرات جهت صفحه ی دستگاه را در زامارین اندروید مدیریت کنید. این شامل چگونگی کار با سیستم منابع اندروید جهت بارگیری اتوماتیک منابع برای یک جهت خاص , دقیقا مانند زمانی که مدیریت تغییر جهت را با برنامه نویسی انجام می دهید می باشد . سپس تکنیک هایی برای دستکاری وضعیت , وقتی که دستگاه چرخانده می شود را شرح می دهد.
سیستم عامل اندروید پشتیبانی گسترده ای برای چند رسانه ای ارائه می دهد که شامل هم صوت و هم ویدیو می شود. این راهنما بر روی صوت در اندروید متمرکز می شود و پخش و ضبط صوت با استفاده از کلاس های ضبط و پخش کننده داخلی را پوشش می دهد. آن همچنین کار با رویدادی های صوت که توسط دیگر اپلیکیشن ها پخش می شوند را پوشش میدهد , پس برنامه نویسان میتوانند برنامه های خوبی را بسازند.
این بخش چگونگی پیاده سازی نوتیفیکیشن های محلی و راه دور را در زامارین اندروید توضیح می دهد. همچنان عناصر مختلف UI را برای یک اعلان (notification) اندروید را شرح می دهد و API های دخیل در ایجاد و نمایش یک اعلان را به بحث می گذارد. برای اعلان های راه دور , هم Google Cloud Messaging و هم Firebase Cloud Messaging توضیح داده شده اند. بررسی های قدم به قدم و نمونه کدها هم در این بخش شامل شده اند.
این بخش مفاهیم و جزئیات پیاده سازی حرکات لمسی بر روی اندروید را توضیح می دهد. API های لمسی معرفی می شوند و همراه با یک شناسایی تشخیص حرکت توضیح داده می شوند.
در این بخش دسترسی داده در زامارین اندروید با استفاده از SQLite به عنوان موتور جستجو مورد بحث قرار می گیرد.
این بخش شامل توضیحات پیاده سازی انتخابگرهای پشته HTTPClient و SSL/TLS برای اندروید می باشد. این تنظیمات پیاده سازی پشته HTTPClient و SSL/TLS که قرار است توسط اپلیکیشن های اندروید شما استفاده شوند را تعیین می کنند.
بخش قبلی:
معرفی برنامه نویسی اندروید با زامارین
بخش بعدی :
درک API Level های اندروید